Mobile nav

Publication

Home >> Publications >> Publication
Luske, B. 2015. Agroforestry newsletter #2. (In Dutch.). Louis Bolk Instituut, Driebergen.

Number of pages: 2

Type of document: Newsletter

Download full text pdf, 47 kB; opens in new window

More information on authors/freelancers connected to LBI :
Boki Luske MSc.


Language of document: Dutch

Titel in Nederlands: Agroforestry nieuws 2

Abstract / samenvatting in Nederlands:

Dit is de nieuwsbrief van Stichting Agroforestry Nederland, oftewel EURAF Nederland. Agroforestry Nederland is opgericht in mei 2014 tijdens het minisymposium "Bomen over bomen". Het is een netwerk van bedrijven en organisaties die betrokken zijn bij de ontwikkeling van agroforestry in Nederland. Het netwerk komt jaarlijks bijeen om elkaar te ontmoeten. Daarnaast zoeken we elkaar op tijdens de uitvoer van projecten. Ons doel is het stimuleren en verder ontwikkelen van agroforestrysystemen in Nederland. In deze nieuwsbrief een update van projecten in Nederland die te maken hebben met agroforestry.

De bedoeling van deze nieuwsbrief is dat alle leden gebruik kunnen maken van dit medium. Neem dus gerust contact met ons op, als je informatie wilt delen over projecten, bedrijven, praktijkvoorbeelden of beleidsontwikkelingen die te maken hebben met agroforestry. Wilt u ook nieuws delen over agroforestry of lid worden van Agroforestry Nederland? Stuur een mail naar Boki Luske.


Trefwoorden in Nederlands: agroforestry, agro-forestry, agroforestrysysteem, agroforestryproject, bomen, bosbouw, bosbouw gecombineerd met landbouw, voedselbos
Agroforestry nieuws 2