Mobile nav

Pers

Home >> Over ons >> Actueel >> Pers

Vacature Manager Bedrijfsvoering


Onderstaande vacature is inmiddels vervuld

Wij zijn op zoek naar een


Manager Bedrijfsvoering (0,8 fte)

Als Manager Bedrijfsvoering geeft u leiding aan een team van negen medewerkers (6,5 fte) en bent u verantwoordelijk voor een optimale bedrijfsvoering van het instituut. De nadruk ligt daarbij op financiën, maar ook facilitaire zaken, ICT, huisvesting en secretariaat behoren tot uw pakket. U rapporteert rechtstreeks aan de directeur /bestuurder en bent lid van het Managementteam. Verder speelt u een sleutelrol in het structureren, verbeteren en integreren van de processen en stuurt hierbij op kwaliteit en kwantiteit. U bent de verbindende factor tussen onderzoek en ondersteuning.

Takenpakket:

  • ontwikkelen en implementeren van het financieel, economisch en administratief beleid
  • beheren van de P&C cyclus
  • verzorgen van periodieke financiële managementrapportages, prognoses, investeringsanalyse, winst- en verliesrekening, (meerjaren)begroting, jaarrekening
  • opstellen van kostprijsberekeningen
  • bewaken van de financiële positie (rentabiliteit, solvabiliteit en liquiditeit)
  • leidinggeven aan de medewerkers van genoemde ondersteunende diensten

Gewenst profiel

De Manager Bedrijfsvoering die wij voor ogen hebben is een mensgerichte leidinggevende en een daadkrachtige teamplayer, die goed in staat is om samenhang te realiseren. U bent maatschappelijk betrokken en kent het werken in een middelgrote, (project-)organisatie met hoogopgeleide professionals. U bent resultaatgericht en kunt snel schakelen tussen strategie en operatie en beschikt over een 'hands-on'-mentaliteit. Daarnaast heeft u aantoonbare resultaten geboekt in het verbeteren, actueel houden en borgen van bedrijfsvoeringsprocessen. U heeft een werk- en denkniveau op HBO-niveau, ruime ervaring op het gebied van bedrijfsvoering met een duidelijke focus op financiën en u heeft grote affiniteit met ICT. Kennis van het automatiseringsprogramma Exact strekt tot aanbeveling. Verder onderschrijft u van harte de doelstellingen en waarden van het Louis Bolk Instituut.

Ons aanbod

Wij bieden een inspirerende en uitdagende werkomgeving in een internationale organisatie die volop in ontwikkeling is en waar medewerkers met passie werken aan een gezonde leefomgeving.
Het salaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring en bedraagt max. € 4.730,-- bruto per maand bij een volledige werkweek. Daarnaast heeft het Louis Bolk Instituut gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een reiskostenvergoeding en premievrij pensioen. Het betreft een structurele functie waarbij u in eerste instantie wordt aangesteld voor de duur van één jaar.

Meer weten?

Voor inhoudelijke informatie over de functie kunt u contact opnemen met de huidige manager bedrijfsvoering a.i. Björn Steen, tel. 06 54682450 of met Jan Willem Erisman, directeur/bestuurder, tel. 06 51190101.

Solliciteren

Uw sollicitatie ontvangen wij bij voorkeur per e-mail: c.vandentweel@louisbolk.nl. Uw reactie per post kunt u sturen naar Louis Bolk Instituut, t.a.v. de afdeling HRM, Hoofdstraat 24, 3972 LA Driebergen. De reactietermijn voor deze vacature sluit op 22 april a.s.


Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs.
 

Datum: 30-03-2012